Tassen laten bedrukken

Wil je eigen tassen laten bedrukken? Dan kunnen we je helpen als professioneel textiel bedruk bedrijf in de regio Lingewaard, Overbetuwe en Nijmegen. We bedrukken alle soorten tassen in grote oplages. Of het nu om een logo, afbeelding of alleen tekst gaat. Het is maar net wat je wenst.

Katoenen tas laten bedrukken

Veelvoorkomend zijn bedrukte katoenen tassen. Deze kennen namelijk een hoog bewaargehalte, zijn milieuvriendelijk en goedkoop. Een ideaal promotiemiddel dus. Met een bedrukte katoenen tas kun je jouw bedrijf perfect promoten. Ook als je canvas, jute of linnen tassen wilt laten bedrukken kunnen we dat uiteraard verzorgen. Als milieuvriendelijk bedrijf werken we ook het liefste met deze materialen.

Papieren draagtassen bedrukken

Naast tassen van deze natuurlijke materialen is er natuurlijk ook nog de papieren tas. Deze bedrukken we uiteraard ook. Doorgaans met (bedrijfs)logo. Naast papieren draagtassen bedrukken we ook tasjes, die vaak gebruikt worden voor het verpakken van voedsel. Ook voor bedrukte papieren tassen kun je dus prima bij ons terecht.

Ook overig textiel bedrukken

In principe kunnen we overigens naast tassen alle soorten textiel bedrukken. Erg populair zijn eigen shirts met bedrukking. Op kleding laten bedrukken vind je de overige mogelijkheden.

We kunnen in feite vrijwel alles bedrukken mits het om grotere oplages gaat.  We doen dit daarom vooral voor bedrijven en verenigingen.

Contact

Ontwerphelper is zoals gezegd een bedrijf in Bemmel met sterke wortels in de regio Lingewaard en Overbetuwe. Professioneel en persoonlijk maatwerk qua ontwerp en opmaak tegen een scherpe prijs is wat wij doen. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend met ons contact op: help@ontwerphelper.nl of bel  0481 – 45 19 33