Roll-up banners

Roll-up banner laten maken gezocht? Wij maken ze snel en vakkundig. De specialist in de regio Lingewaard, Overbetuwe en Nijmegen.

Zowel het ontwerp als de druk kunnen we verzorgen. In alle formaten, waarbij de roll-up banner 100 x 200 erg populair is. Maar ook mini banners kunnen we leveren, evenals outdoor banners. Voor het maken van een staande banner in de regio ben je dus bij ons aan het juiste adres.

Kosten roll up banner

De prijs voor drukken en ontwerpen hangt vooral af van de oplage, benodigde kwaliteit, soort materiaal en afwerkingsniveau. Informeer bij ons vrijblijvend naar de kosten!

Ook druk en ontwerp vlaggen etc. 

Naast het maken van roll-up banners kunnen ook vlaggen, banieren en aanverwante bedrukte artikelen leveren. Maar…je kunt bij ons ook terecht voor andere populaire bedrukte kantoorartikelen en weggevers zoals:

We kunnen in feite vrijwel alles bedrukken met jouw bedrijfslogo en huisstijl. Zolang het om grotere oplages gaat.

Contact

Ontwerphelper is gevestigd in Bemmel en heeft daarmee sterke wortels in de regio Lingewaard en Overbetuwe. Professioneel en persoonlijk maatwerk qua ontwerp en opmaak tegen een scherpe prijs is wat wij doen. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend met ons contact op: help@ontwerphelper.nl of bel  0481 – 45 19 33