Zoek je een adres in de regio Nijmegen, Lingewaard en Overbetuwe voor het laten bedrukken van borden? Dan zit je bij ons goed!  Wij doen dat namelijk o.a. voor sportverenigingen in plaatsen als Bemmel, Elst, Nijmegen-Noord/Lent en Huissen. Maar ook bedrijven of ZZP’ers of particulieren zijn bij ons welkom.

Het bedrukken van reclameborden kunnnen wij wij op verschillende soorten plaatmateriaal verzorgen,  zoals trespa, forex, dibond, akoestische panelen en nog veel meer. De borden zijn oersterk en met een rechtstreekse heldere bedrukking een mooie versiering. Ook het ontwerp kunnen we uiteraard verzorgen als all-round grafisch bedrijf. We kunnen natuurlijk ook de huisleverancier worden waar je altijd terecht kunt als bedrijf of vereniging.

Ook winddoeken en reclamezeil bedrukken

Naast reclameborden kunnen we dan ook aanverwante zaken maken en vormgeven. Denk dan vooral aan winddoeken die vooral bij tennisverenigingen veel te zien zijn, evenals in veel ballenvangers van voetbalclubs en hockeyverenigingen. Ook reclamezeilen kunnen we maken.

We ontwerpen en bedrukken nog veel meer… 

Maar dat is nog lang niet alles wat we doen. We ontwerpen en bedrukken allerhande (promotie)materialen. En dat voor vrijwel alle gangbare oppervlakken en voorwerpen. Denk aan de volgende veelvoorkomende promotiematerialen:

We kunnen in feite vrijwel alles bedrukken.  Naast bedrukken verzorgen we ook de verzending en indien gewenst de plaatsing ervan. We regelen het kortom van A t/m Z voor jou of je bedrijf als je dat wilt. We kunnen jouw vaste loket in de regio worden voor dit alles.

Contact

Ontwerphelper is een bedrijf in Bemmel met sterke wortels in de regio Lingewaard en Overbetuwe. Professioneel en persoonlijk maatwerk qua ontwerp en opmaak tegen een scherpe prijs is wat wij doen. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend met ons contact op: help@ontwerphelper.nl of bel 0481 – 45 19 33