ook alleen een korrelig logo in bezit?

De OntwerpHelper blaast jouw logo weer nieuw leven in.
Wij hertekenen je logo haarscherp en akelig precies!

Logo’s digitaal maken

Het komt regelmatig voor: je wilt je logo (laten) gebruiken voor huisstijl, reclame of folder, en het blijkt dat je alleen een visitekaartje hebt met je logo erop. Of je hebt alleen een korrelig JPG bestand. Hoe kom je dan weer aan een logo in het geschikte digitale formaat?

Tata: de OntwerpHelper! Wij beschikken over de tools en de kennis om jouw logo weer keurig digitaal te maken, in een formaat dat geschikt is voor alle toepassingen. Wij tekenen jouw logo nauwkeurig na en gebruiken de juiste kleuren, en leveren een volledig schaalbaar logo uit.

Een nieuw digitaal leven: OntwerpHelper!
De OntwerpHelper maakt gebruik van diverse specialistische tools om jouw logo zeer precies en vloeiend na te bouwen. Wat je uitgeleverd krijgt is beter dan het origineel!

Prijzen

Logo digitaal maken € 35,=

 

Direct proberen? Ga naar het Help! formulier en upload gelijk een scan of foto van je logo.

De Kleine Lettertjes (lees: Voorwaarden)

  1. Alle genoemde prijzen zijn per logo en excl. 21% BTW.
  2. Je dient je logo aan te leveren als scan of foto, in .JPG of .PNG formaat. Onthou: hoe beter de scan/foto, hoe beter het eindresultaat. Als je je logo alleen in bijv. .JPG formaat hebt, is dat natuurlijk ook goed.
  3. Het gedigitaliseerde logo wordt als .EPS bestand in CMYK kleuren (= voor drukwerk) uitgeleverd. Een logo in EPS is volledig schaalbaar, dus geschikt voor postzegel- tot voetbalveldformaat: altijd scherp!
  4. Uitlevering in andere bestandsformaten en/of kleurmodellen (bijv. RGB voor web / office) in overleg; meerprijs kan van toepassing zijn.

Waarom wij goed zijn in het digitaliseren van logo’s:

  • Het omzetten van een lage-kwaliteit logo naar een hoge-kwaliteit logo doen wij al jaren en jaren
  • Wij beschikken over de geavanceerde middelen om het logo te ‘vectoriseren’. Dit betekent dat na behandeling het logo haarscherp en uiterst precies nagebouwd is
  • Drukwerk stelt nogal eens hoge eisen aan de technische kanten van een logo. Voor ons is dat gesneden koek
  • Wij werken snel, efficiënt en betaalbaar
  • Stuur ons je logo en je krijgt het altijd snel als herboren terug!

Vraag stellen

Je bent er nog niet zeker van dat wij bieden wat jij nodig hebt? Of je hebt nog wat vragen? Dan is onderstaand formulier het snelst!

Wil je dat wij gelijk voor jou aan de slag gaan, ga dan naar het uitgebreide HELP!-formulier. Daar kun je aangeven wat je nodig hebt en direct je bestanden uploaden.

Vraag foto's vrijstaand maken