Huisstijl maken of beter gezegd laten maken? Stop met verder zoeken, want wij zijn de huisstijl specialist in de regio Lingewaard, Overbetuwe en Nijmegen. Ook buiten deze regio kunnen we je natuurlijk helpen. We zijn immers geen boom 😉

Een huisstijl ontwerpen en maken vereist een nauwe samenwerking tussen beide partijen. Alleen zo kan er een topresultaat worden gerealiseerd. Het is eerder een ontwikkelproces. En een belangrijke, want de huisstijl bepaalt in grote mate de uitstraling naar (potentiële) klanten, medewerkers en andere partijen. Wij helpen je hoe dan ook aan een huisstijl waarvan je zegt ja dit ademt ons bedrijf of vereniging uit, dit is hoe het moet zijn.

Of je nu een startende ZZPer bent of een groter bedrijf, iedereen kan bij ons terecht. Iedere onderneming en organisatie is uniek en daarmee ook iedere huisstijl. Op basis van je eisen, budget en wensen kunnen we je vrijblijvend en onderbouwd vertellen wat het ontwerpen van een huisstijl kost. Interesse? Neem dan gerust contact op dus.

Huisstijlhandboek maken

Je wilt dan natuurlijk wel dat medewerkers weten hoe ze de huisstijl moeten naleven in de praktijk. Om zo een consequente uitstraling naar de buitenwereld te houden. We kunnen een praktisch huisstijlhandboek opstellen zodat personeel snel weet welke spelregels er gelden. Dit is vooral handig en nodig voor grotere bedrijven.

Huisstijl ontwerpen kosten

De kosten voor huisstijl design zijn 36,= exclusief 21% BTW.

De Kleine Lettertjes (lees: Voorwaarden)

  • Minimale tijdsbesteding is 1/2 uur, meer benodigde tijd op basis van nacalculatie.
  • Uiteraard willen wij graag een schatting geven van de benodigde tijd.
  • Wees in het Help! formulier duidelijk in je omschrijving van de opdracht. Bij twijfel nemen wij contact met je op, maar toch…
  • Ontwerp wordt naar wens geschikt gemaakt voor web of drukwerk, en wordt normaliter door ons aangeleverd als PDF. Andere bestandsformaten in overleg.

Naast huisstijl ontwikkelen ook uitvoering

Goed, er is een huisstijl: het is dan natuurlijk zaak dat die in de praktijk wordt gebracht. Het eerder genoemde handboek zorgt voor interne naleving van de huisstijl regels. Maar natuurlijk moet de huisstijl ook uitgedragen worden door allerhande materiaal. Denk o.a. aan het volgende:

Geen probleem: dit alles kunnen we ook compleet verzorgen als all-round grafisch bedrijf. En ook daar houdt het nog niet mee op: ook de verzending en distributie kunnen we uit handen nemen. Ontwerphelper kan dus één loket zijn voor alles m.b.t. ontwerp en uitvoering van de huisstijl.

Contact

Ontwerphelper is gevestigd in Bemmel en heeft daarmee sterke wortels in de regio Lingewaard, Nijmegen en Overbetuwe. Professioneel en persoonlijk maatwerk qua vormgeven tegen een scherpe prijs is wat wij doen. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend met ons contact op: help@ontwerphelper.nl of bel  0481 – 45 19 33