Grafisch vormgever Nijmegen en omgeving gezocht? Stop dan met zoeken, want wij kunnen je dan zeker helpen als grafisch ontwerper in de buurt. Wij zijn namelijk een gedreven grafisch bureau vol energie en creativiteit in de regio. Vanuit Bemmel leveren we onze diensten vooral aan klanten in Nijmegen, Lingewaard en Overbetuwe. Zit je buiten deze regio? Geen probleem hoor, wij helpen iedereen die om een grafisch ontwerper verlegen zit.

Grafische vormgever huisstijl

Als grafisch ontwerper is het maken van een huisstijl een van de meeste gevraagde diensten. Logisch ook, want dat moet van meet af aan staan als een huis, zeker als je net een eigen bedrijf begint. Of als je huisstijl aan een opfrisbeurt toe is.  En hier zijn wij nu precies de expert in. Of je nu een startende ZZPer bent of een groter bedrijf, iedereen kan bij ons terecht.

Iedere onderneming en organisatie is uniek en daarmee ook iedere huisstijl. Op basis van je eisen en wensen kunnen we je vrijblijvend en onderbouwd vertellen wat het kost. Interesse? Neem dan gerust contact op..

Grafische vormgeving voor bedrijven

Naast het ontwerpen van een huisstijl doen we natuurlijk nog veel meer. Vrijwel alles wat in het verlengde van de huisstijl ligt. Denk aan de opmaak van folders, gidsen, advertenties of brochures. Als door de wol geverfde grafisch ontwerpers en DTPers beschikken wij over alle technische knowhow en grafische ervaring. Voor een overweldigend resultaat ben je bij ons aan het juiste adres.

Ook de grafisch vormgever voor verenigingen

Ook verenigingen zoals voetbalclubs of andere sportverenigingen zitten bij ons goed. Komt u zelf niet verder met een ontwerp, leek het makkelijk maar bleek de uitdaging te groot? Geen nood, wij helpen u het ontwerp drukgeschikt te maken voor het juiste eindresultaat. Maar ook  vormgeven en maken van reclameborden en bijvoorbeeld roll-up banners kun je aan ons overlaten. En dat voor scherpe tarieven. Want voor vrijwel ieder budget kunnen we een passende oplossing bieden.

Prijslijst grafisch ontwerp

De tarieven voor grafische vormgeving zijn 36,= exclusief 21% BTW.

De Kleine Lettertjes (lees: Voorwaarden)

  • Minimale tijdsbesteding is 1/2 uur, meer benodigde tijd op basis van nacalculatie.
  • Uiteraard willen wij graag een schatting geven van de benodigde tijd.
  • Wees in het Help! formulier duidelijk in je omschrijving van de opdracht. Bij twijfel nemen wij contact met je op, maar toch…
  • Ontwerp wordt naar wens geschikt gemaakt voor web of drukwerk, en wordt normaliter door ons aangeleverd als PDF. Andere bestandsformaten in overleg.

 Naast grafisch vormgeven ook bedrukken en bezorging

Ook de vormgeving van andere soorten promotiematerialen kunnen we uiteraard voor rekening nemen als all-round grafisch bedrijf.  Ook de productie kunnen we doen. Denk o.a. aan de volgende items:

En dit is nog eens niet alles… Op zoek naar inspiratie of iets origineels om je club of onderneming te promoten? Neem vrijblijvend contact op om met ons te sparren. En ook daar houdt het nog niet mee op: ook de verzending en distributie kunnen we verzorgen. Of het nu om het bezorgen van folders en gidsen gaat of om het afleveren van relatiegeschenken: wij regelen het snel en netjes.  Van A tot Z kan de Ontwerphelper je dus compleet van dienst zijn.

Contact

Ontwerphelper is gevestigd in Bemmel en heeft daarmee sterke wortels in de regio Lingewaard, Nijmegen en Overbetuwe. Professioneel en persoonlijk maatwerk qua vormgeven tegen een scherpe prijs is wat wij doen. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend met ons contact op: help@ontwerphelper.nl of bel  0481 – 45 19 33