Zoek je een grafisch bureau met spirit in de regio Lingewaard, Overbetuwe en Nijmegen? Dan kunnen we je helpen; als professioneel grafisch ontwerper staan wij – bijna – dag en nacht voor jou klaar. We helpen vooral klanten in plaatsen als Bemmel, Elst, Nijmegen-Noord/Lent en Huissen, maar verder weg worden wij ook niet treurig van.

Huisstijl ontwerpen

Het grafisch ontwerp maken voor een huisstijl is een van onze veelgevraagde diensten. Het is namelijk de basis voor alle communicatie uitingen van je bedrijf of vereniging, dus dat wil je gelijk goed neerzetten! En laat de Ontwerphelper hier nu precies de expert in zijn. Iedere onderneming is uniek, dus iedere huisstijl ook. En omdat de wensen en eisen zo verschillen, kunnen wij geen standaard prijs bij het ontwerpen van een huisstijl geven. Maar informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden, dan plakken wij daar een beredeneerd prijsje op.

Grafische opmaak voor bedrijven

Opmaak van folders, reclame of complete brochures saai en moeilijk? Welnee, dat is voor ons gesneden koek. Als door de wol geverfde grafisch ontwerpers en DTPers beschikken wij over alle technische expertise en grafische ervaring die nodig is om jou werk uit handen te nemen. En met een kop koffie bij die koek geven wij gegarandeerd dat WOW effect aan jouw flyer, folder of advertentie!

Ook grafisch design voor verenigingen

Wij werken snel, scherp en doordacht en kunnen daardoor zonder inspanning ook op de kleintjes letten. Dus verenigingen zoals voetbalclubs of andere sportverenigingen kunnen wij geheel grafisch ontzorgen zonder dat de kosten de pan uit rijzen. Wat wij zoal doen? Nou, denk bij ons grafisch ontwerp eens aan het ontwerpen van presentatiegidsen, folders en visitekaartjes, maar ook advertenties en clubbladen. Als de Ontwerphelper de klus geklaard heeft, kom je als vereniging voortaan professioneel over richting (potentiële) sponsors.

Prijslijst grafisch ontwerp

De tarieven voor ons onvolprezen grafisch ontwerp zijn 36,= exclusief 21% BTW.

De Kleine Lettertjes (lees: Voorwaarden)

  • Minimale tijdsbesteding is 1/2 uur, meer benodigde tijd op basis van nacalculatie.
  • Uiteraard willen wij graag een schatting geven van de benodigde tijd.
  • Wees in het Help! formulier duidelijk in je omschrijving van de opdracht. Bij twijfel nemen wij contact met je op, maar toch…
  • Ontwerp wordt naar wens geschikt gemaakt voor web of drukwerk, en wordt normaliter door ons aangeleverd als PDF. Andere bestandsformaten in overleg.

 Naast grafisch ontwerp ook bedrukken en verspreiding optie

Maar er is meer dan alleen papier op deze wereld! Want wij kunnen ook ontwerpen maken voor alle soorten promotiematerialen en -artikelen. En zelfs het bedrukken daarvan kunnen we voor onze rekening nemen, zodat je nergens meer omkijken naar hebt. Welke materialen wij bedoelen? Nou, denk eens aan het volgende:

En deze lijst is nog lang niet compleet… Op zoek naar iets origineels om je club of onderneming te promoten? Sla vrijblijvend eens aan het sparren met de Ontwerphelper (niet te hard slaan aub). We kunnen in feite vrijwel alles bedrukken. Nog mooier is dat wat bij bedrukken, wij ook kunnen verzenden. Eind van het verhaal? Van A tot Z kan de Ontwerphelper je grafisch van dienst zijn.

Contact 

Ontwerphelper is zoals gezegd een bedrijf in Bemmel met sterke wortels in de regio Lingewaard en Overbetuwe. Professioneel en persoonlijk maatwerk qua ontwerp en opmaak tegen een scherpe prijs is wat wij doen. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend met ons contact op: help@ontwerphelper.nl of bel  0481 – 45 19 33