Flyers drukken & ontwerpen

Flyers drukken Nijmegen gezocht? Dat doen we zowel voor bedrijven als verenigingen op alle gangbare formaten zoals A4, A5 en A6. Of net welk formaat je wenst. Want wij zijn de flyer specialist in de regio Lingewaard, Overbetuwe en Nijmegen. En jouw wensen staan bij ons centraal, waarbij we natuurlijk je wel adviseren en inspireren. Ook als je buiten dit gebied woont kunnen we je natuurlijk helpen.

Zowel flyers ontwerpen en drukken

Niet alleen voor de druk kun je bij ons terecht. Ook het ontwerpen van een flyer kun je gerust aan ons overlaten. Of sterker nog: zoals onze bedrijfsnaam al zegt is design juist onze kracht!

Kosten flyer ontwerpen

De prijs voor flyer ontwerp hangt vooral af van je wensen en grootte. We maken zowel reclameflyers als flyers voor verenigingen, dus voor ieder gangbaar budget kunnen we meestal een mooie flyer maken met een 100% wow effect.

Bij de flyer opmaak houden we uiteraard rekening met je huisstijl als die er is, evenals je wensen. We zullen je hoe dan ook altijd verrassen als flyer expert!

Flyers drukken kosten

De kosten van flyers laten afdrukken hangt vooral af van de afwerking en oplage. Veelvoorkomende oplages zijn 200, 500 en 1000 stuks. Uiteraard kunnen wij een totale prijs maken voor zowel ontwerp als flyer drukwerk. Ook het bezorgen kunnen we desgewenst regelen, zodat al het werk uit handen wordt genomen. Het enige wat je hoeft te doen is ons te voeren met jouw ideeën en informatie, dan doen wij de rest.  En we kunnen snel leveren: als het moet kun je een flyer morgen in huis hebben.

Ook druk en ontwerp folders, give-aways etc.

Naast flyers maken en ontwerpen we natuurlijk ook (aanverwante) folders en ander drukwerk. Maar…je kunt bij ons ook terecht voor andere populaire bedrukte kantoorartikelen en weggevers zoals:

We kunnen in feite vrijwel alles bedrukken zolang het om grotere oplages gaat.

Contact

Ontwerphelper is gevestigd in Bemmel en heeft daarmee sterke wortels in de regio Lingewaard en Overbetuwe. Professioneel en persoonlijk maatwerk qua ontwerp en opmaak tegen een scherpe prijs is wat wij doen. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend met ons contact op: help@ontwerphelper.nl of bel  0481 – 45 19 33