DTP vormgever Nijmegen e.o.

DTP vormgever in de regio Lingewaard, Overbetuwe en Nijmegen gezocht? Welkom bij de Ontwerphelper! Wij zijn een grafisch bureau dat alle soorten DTP vormgeving voor rekening kan nemen zoals de naam al zegt. We werken vooral voor klanten in Nijmegen, Lingewaard en Overbetuwe, aangezien we in Bemmel zitten. Maar ook voor bedrijven buiten deze regio bieden we onze creatieve DTP skills aan. Denk o.a. aan het volgende:

  • brochure ontwerpen
  • reclame ontwerp

Prijslijst DTP vormgeving

De tarieven voor DTP vormgeving zijn 36,= exclusief 21% BTW. De Kleine Lettertjes (lees: Voorwaarden):

  • Minimale tijdsbesteding is 1/2 uur, meer benodigde tijd op basis van nacalculatie.
  • Uiteraard willen wij graag een schatting geven van de benodigde tijd.
  • Wees in het Help! formulier duidelijk in je omschrijving van de opdracht. Bij twijfel nemen wij contact met je op, maar toch…
  • Ontwerp wordt naar wens geschikt gemaakt voor web of drukwerk, en wordt normaliter door ons aangeleverd als PDF. Andere bestandsformaten in overleg.

 Naast DTP ontwerp ook bedrukken en bezorging

Naast DTP werk en ontwerp kunnen we ook de productie van de materialen en items verzorgen.  Denk o.a. aan het volgende:

En dat is slechts een greep en opsomming van de populairste items… Wil je weten hoe creatief wij als DTP bureau zijn zodat we je kunnen overtuigen van onze vaardigheden? Neem vrijblijvend contact op om met ons te sparren en inspiratie op te doen.

Ook bezorgingsservice

OK, er is een ontwerp en de folders zijn bijvoorbeeld gedrukt. Hoe krijg ik deze dan bij mijn doelgroep? Geen zorgen: ook verzending en distributie regelen we desgewenst. Of het nu om het bezorgen van de genoemde folders gaat of om het afleveren van relatiegeschenken: wij regelen het snel en netjes.  Van A tot Z kan de Ontwerphelper je als all-round grafisch bedrijf dus compleet van dienst zijn.

Contact

Ontwerphelper is zoals gezegd gevestigd in Bemmel. We hebben daarmee sterke wortels in de regio Lingewaard, Nijmegen en Overbetuwe. Professioneel en persoonlijk maatwerk qua vormgeven tegen een scherpe prijs is wat wij doen. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend met ons contact op: help@ontwerphelper.nl of bel  0481 – 45 19 33