Doeken, vlaggen en banieren

Wil je doeken, beachflags, banieren of vlaggen laten bedrukken? En zoek je een leverancier die dit kan inclusief ontwerp in de regio Nijmegen? Dan kunnen we jou helpen als het om grotere oplages gaat.  Als print en bedruk specialist in de regio Lingewaard, Overbetuwe en Nijmegen is dit namelijk iets wat we veel doen voor zakelijke klanten. Hier een opsomming van wat we drukken op doek:

banieren bedrukte doeken voor buiten peesdoeken
haakse gevelbanieren bouwhekdoeken pvc doeken
beachflags decotex doeken doeken van vinyl
bootvlaggen doeken bedrukken groot formaat reclamedoeken
raamvlaggen dranghekdoeken spandoeken
airtex doeken meshdoeken steigerdoek
backdrop doeken zeildoek winddoorlatend doek

Ook grote doeken en vlaggen bedrukken we dus. Ook voor een spandoek op maat ben je bij ons aan het juiste adres. Of juist dan, omdat we vooral voor kwaliteit gaan. Ook kunnen we het spandoek ontwerpen verzorgen. Daar ligt onze grote toegevoegde waarde. Je hoeft niet zelf aan de slag, dat doen wij als ervaren grafisch vormgever. In principe kan alles afgedrukt worden. Denk aan foto’s of andere afbeeldingen. Uiteraard controleren we de kwaliteit van de aangeleverde bestanden voor een topresultaat.  Zodat jouw uiting of huisstijl 100% tot haar recht komt.

Ook frames, elastieken en andere accessoires kunnen we leveren voor een totaal product naar wens.

We bedrukken nog meer… 

In feite kun je bij ons terecht voor alle gangbare materialen en voorwerpen die bedrukt kunnen worden. Denk aan o.a. de volgende populaire items:

We kunnen in feite vrijwel alles bedrukken zolang het om grotere oplages gaat.

Ook ontwerphulp 

Naast bedrukken kunnen we zoals gezegd ook het ontwerpen voor rekening nemen. We regelen het kortom van A t/m Z voor jou of je bedrijf als je dat wilt. Dat is onze kracht en grote toegevoegde waarde. Alleen dan kan een topresultaat worden gerealiseerd.

Contact 

Ontwerphelper is gevestigd in Bemmel met sterke wortels in de regio Lingewaard en Overbetuwe. Professioneel en persoonlijk maatwerk qua ontwerp en opmaak tegen een scherpe prijs is wat wij doen. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend met ons contact op: help@ontwerphelper.nl of bel  0481 – 45 19 33