Bedrukte pennen, USB sticks, bierviltjes

Ontwerphelper kan ook het laten bedrukken van allerhande kantoorartikelen, relatiegeschenken, give-aways en aanverwanten voor rekening nemen. Als print en bedruk specialist in de regio Lingewaard, Overbetuwe en Nijmegen doen we dit veel voor bedrijven en verenigingen in de regio. Hieronder staan een aantal populaire items genoemd die we vaak ontwerpen en bedrukken voor relaties in grotere oplages.

Bedrukte bierviltjes 

Wil je eigen bierviltjes maken? Dan zit je bij ons goed. Bedrukte bierviltjes zijn erg populair de afgelopen jaren. Ze worden vooral veel gebruikt voor speciale gelegenheden, zoals jubileums van verenigingen en bedrijven, evenementen en andere feesten. Bierviltjes bedrukken doen we dan ook veel. Of het nu om alleen een tekst gaat of tekst met foto.

Pennen laten bedrukken met logo

Wil je bedrukte pennen bestellen met logo? Ook dat kunnen we verzorgen. Pennen met bedrijfslogo komt het meest voor, naast pennen met een verenigingslogo. Deze give-aways zijn erg populair, omdat ze veel gebruikt worden en duurzaam zijn. Een goede manier dus om bekendheid te genereren onder de doelgroep(en). Pennen laten bedrukken met logo doen we alleen een grotere oplages. Heb je interesse? Neem dan vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

USB stick laten bedrukken 

Een bedrukte usb met het bedrijfslogo is een mooi en persoonlijk relatiegeschenk. Wil je een USB stick laten bedrukken, dan kunnen we je daar ook mee helpen. Meestal gaat het om logo printing, maar ook teksten kunnen we uiteraard erop drukken. Het is maar net wat je wenst.

We ontwerpen en bedrukken nog meer…

Naast deze zogenaamde specials bedrukken we in feite alles. Je kunt bij ons ook terecht voor andere populaire bedrukte kantoorartikelen en bedrijfsitems zoals:

We kunnen in feite vrijwel alles bedrukken zolang het om grotere oplages gaat.

Ook ontwerphulp

Naast bedrukken kunnen we ook het ontwerpen voor rekening nemen. We regelen het kortom van A t/m Z voor jou of je bedrijf als je dat wilt. Dat is onze kracht.

Contact

Ontwerphelper is gevestigd in Bemmel met sterke wortels in de regio Lingewaard en Overbetuwe. Professioneel en persoonlijk maatwerk qua ontwerp en opmaak tegen een scherpe prijs is wat wij doen. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend met ons contact op: help@ontwerphelper.nl of bel  0481 – 45 19 33